16 sep. Stichting Klankbord in 't Anker op 16 september

Stichting Klankbord
Contactgroep voor mensen met kanker in het hoofd/halsgebied
Regio Haarlem, Amsterdam en de Flevopolders

Uitnodiging Lotgenotenbijeenkomst

“Na regen komt zonneschijn” zegt men wel. Nu gelukkig schijnt de zon weer na een paar weken met veel bewolking en regen. Laten we hopen dat we nog een mooie nazomer krijgen.

In de komende weken zal de Stichting Klankbord ook weer lotgenotenbijeenkomsten organiseren. Hopelijk kunt u er ook bij zijn: op eigen kracht of vergezeld van uw partner of andere naaste. Sommige van u kennen “de formule” misschien, maar voor hen die nog nooit eerder een bijeenkomst hebben bijgewoond even een korte toelichting: met elkaar praten over alles wat te maken heeft met de behandelingen, verwerking en het weer oppakken van je eigen leven. Herkenning en erkenning doet de meeste mensen goed. Bovendien biedt deze kleine veilige kring altijd ruimte voor eigen gevoelens en emoties.

Het zou fijn zijn om iedereen weer persoonlijk te mogen begroeten op de lotgenotenbijeenkomst op dinsdag 16 september 2014 van 14.00-16.00 uur in inloophuis ‘t Anker.

Er is voldoende parkeergelegenheid en uiteraard weer koffie met iets lekkers erbij.
Wilt u s.v.p. van te voren even laten weten of u van plan bent de bijeenkomst bij te wonen. Dat kan met een telefoontje naar 0186-691015, maar een mailtje is ook mogelijk: pmvdienst@hetnet.nl