10 feb. Inspiratieochtend op ’t Anker

Hoe nu verder ?

De behandeling is voltooid. Je hoeft niet meer van de ene afspraak naar de volgende te leven. Jouw agenda wordt niet meer bepaald door de secretaresses van de medische stand. Je bent vrij ! Het ritme van kuren en onderzoeken, van gesprekken met artsen stopt.
Natuurlijk ben je blij. Maar soms voelt het ook als een gat, als een leegte, alsof je stuurloos bent. Nu moet je het zelf weer regelen, zelf je ritme bepalen, zelf je route uitstippelen.
Hoe doe je dat?
Stap je ‘gewoon’ weer in je leventje van vóór de kanker? Lukt je dat? Wil je dat?
Er is veel veranderd in wat jij belangrijk vindt in je leven. Je hebt nu andere prioriteiten. Hoe zet je jouw leven op een koers die nu past bij jou? Hoe krijg je weer de regie over je leven?

Over deze vragen biedt Lenneke Post een Inspiratieochtend aan. Op dinsdag 10 februari van 10 tot 12 uur op Inloophuis ’t Anker. Lenneke is verbonden aan het VUmc als onderzoeker in de groep Samen leven met Kanker. Deze ochtend is bedoeld voor iedereen die met kanker leeft.
De ochtend vult zich met luisteren naar Lenneke, met vragen stellen en vragen beantwoorden, met overleggen met een lotgenoot, met tips geven en tips krijgen.
Het kan nuttig zijn iemand mee te nemen, partner of goede vriend. Toegang is gratis.

De locatie: Inloophuis ’t Anker, op de bovenverdieping van sv ARGON, Hoofdweg 85 in Mijdrecht. Graag aanmelden: info@inloophuishetanker.nl of bij Bert Schaap 0297-565172